Cake petite italia (Italien)

Un cake aux saveurs d’Italie pour rêver de soleil..

Cake petite italiaCake petite italia

Cake petite italia (Ingrédients pour un cake) :
Préchauffez le four à cent quatre-vingts degrés Célsius. Beurrez et farinez un moule à cake.
Hachez grossièrement cinquante grammes de roquettes (une grosse poignée). Coupez cent cinquante grammes de pancetta en petits morceaux.
Dans un saladier, battez légèrement trois oeufs avec dix centilitres d’huile végétale et dix centilitres de lait demi-écrémé. Ajoutez cent quatre-vingts grammes de farine, cent grammes de gruyère,râpé, cent grammes de parmesan râpé, la roquette et la pancetta. Salez et poivrez. Mélangez. Incorporez délicatement un sachet de levure chimique.
Versez la pâte dans le moule et enfournez. Faites cuire cinquante minutes environ. Avant de démouler, laissez le cake refroidir un peu.

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Small italia cake (Italian)
A cake with an Italy dream flavors of sunshine ..

Small italia cakeSmall italia cake

Small italia cake (Ingredients for a cake):
Preheat oven to one hundred and eighty degrees Celsius. Flour and grease a loaf pan.
Coarsely chop fifty grams of rockets salad (a big handful). Cut a hundred and fifty grams of pancetta into small pieces.
In a bowl, beat three eggs slightly with ten ounces of vegetable oil and ten ounces of semi-skimmed milk. Add one hundred eighty grams of flour, one hundred grams of cheese, grated hundred grams of parmesan cheese, arugula and pancetta. Salt and pepper. Mix. Gently fold a bag of baking powder.
Pour the batter into the pan and bake for about fifty minutes. Before removing from pan, let the cake cool slightly.

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